Hyttene

Se for deg en hytte med god plass til hele familien, og samtidig rom til egentid. En hytte du kan nyte sosiale, så vel som rolige middager, mens barna koser seg med film, godis – og fibernett. Alt lagt til rette for både barnetid, voksentid og familietid.

På Sprenåsgrenda kan du velge mellom fire forskjellige hyttemodeller; Mjuken og Furutangen fra Familiehytta, Polar fra Nordlyshytter og Vy fra Leve Hytter. Hyttemodellene er spesialtilpasset og skreddersydd området for best mulig plassering med tanke på terreng, utsikt og solforhold. Hyttene er under oppføring og har overtagelse til påske og 1. mai 2023.

Mjuken

En sjarmerende og gjennomtenkt hytte skapt for de gode stundene. Med høy takhimling over både stue og kjøkken får man et åpent og luftig fellesareal med god plass til familie og venner. Mjuken har en gjennomgående fornuftig planløsning og tre soverom – det hele på ett plan. 

BRA 70 m2  · P-rom 67 m2 · Terrasse 30 m2
3 Soverom · 1 Baderom · 1 WC

Furutangen

En praktisk og romslig hytte skapt for de gode stundene. Funksjonell, luftig og tilrettelagt - med blant annet hems med god takhøyde og nok tumleplass for både store og små. En gjennomtenkt hytte for flere generasjoner. 

Furutangen spesial har terrasse på langside og spesialtilpasset vindusplassering for best mulig utsikt. 

BRA 69 m2  · P-rom 66 m2 · Terrasse 33 m2
Hems 33 m2 · 2 Soverom · 1 Baderom

Polar

Med denne hytta vil Turufjells vakre natur åpenbare seg som et maleri allerede fra den åpne entréen og gjennom de store vinduene i panoramautbygget. Fremskutte midtpartier gir hytta en lys og luftig stue med utsikt i tre retninger. Vinkelutbygget i front skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold. 

Noen er innvendig speilvendt for optimal plassering i forhold til tomt, innsyn og utsikt.  

BRA 75 m2  · P-rom 72 m2 · Terrasse 33 m2
Hems 34 m2 · 2 Soverom · 1 Baderom · 1 WC

Vy

I harmoni med naturen. Med Vy er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en opplevelse av å få naturen inn i hytta. Modellen Vy 23CH/6M med hems gir en praktisk fleksibilitet og har du først fått deg en hytte med hems, er det vanskelig å tenke seg en uten. 

Speilvendt hytte har optimal plassering i terreng, solforhold og utsikt.

BRA 73 m2  · P-rom 68 m2 · Terrasse 23 m2
Hems 22 m2 · 3 Soverom · 1 Baderom

Faun

Faun er Norges største hytteprodusent og mange av deres hytter er allerede sterkt tilstedeværende på Turufjell. Deres brede sortimentet av hyttemodeller er godt tilpasset norske forhold, krav og ønsker. 

Blant hyttemodellene du kan velge mellom på Sprenåsgrenda har vi plukket ut fire av bestselgerne; Mjuken, Furutangen, Polar og Vy. For best mulig utnyttelse av utsikt og solforhold, både innvendig og utvendig, har vi gjort noen justeringer og skreddersydd deler av planløsningen. 

Vi legger stor vekt på at hyttene i Sprenåsgrenda vil harmonere godt med hverandre, både med tanke på estetikk og plassering i terreng. Rett og slett et hyttefelt med gjennomtenkte løsninger der roen og egentid skal være like lett tilgjengelig som det sosiale og aktivitetene rundt. 


Utforsk Turufjell fra din drømmehytte på Sprenåsgrenda.

Fordeler med ny hytte

TILPASSET DINE BEHOV 
En hytte som er utformet etter ditt behov fra start, gir deg bedre økonomisk forutsigbarhet. Du slipper å pusse opp, tilpasse eller ombygge i etterkant, for å få den til å passe til din familiesituasjon. 

ALT ER SPLITTER NYTT 
Skjulte feil og mangler i eldre bygg kan fort bli dyrt. Kjøper du en ny hytte, slipper du kostnader for utbedringer og modernisering av for eksempel kjøkken, bad, tak, el-anlegg, rørsystemer og skadedyr. Du sparer mer enn bare penger – du sparer også masse tid og bekymringer.

Verdt å nevne

BELIGGENHETEN DU ØNSKER DEG 
Å bygge en hytte koster det samme, enten beliggenheten er populær eller ikke. Tomtene kan ha litt variasjon i pris på samme område, men ofte er forskjellen mindre på tomter enn på ferdigbygde hytter. Det ligger en stor grad av lønnsomhet i forhold til riktig beliggenhet. Å velge riktig tomt gir deg en god investering. 

KONTROLL PÅ ØKONOMIEN 
På en brukt hytte må du betale dokumentavgift på 2,5% til staten, som beregnes av hele kjøpesummen. Kjøper du derimot en helt ny hytte, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Moderne hytter har lavere driftsutgifter. 

Når du vil sitte i hytteveggen - ikke beise den.

Tid til en tur med hodelykt før leggetid. 

Meld interesse for prosjektet